Juridisch & fiscaal advies

Bij professionele sportlui ontstaan er in de loop van hun loopbaan ook op juridisch en fiscaal vlak steeds nieuwe situaties, waarbij een gefundeerd en op maat gesneden advies belangrijk is.


Hoe belangrijk de juridische belangen in de professionele sport zijn, beleven we bij ons dagelijks werk. Bij de vraag op welke aspecten u moet letten, wanneer u contracten afsluit, rechten afdwingt of zich bezighoudt met dagdagelijkse juridische vragen staan u experts op het vlak van het sportrecht en andere advocaten van ons netwerk ter beschikking. Op basis van onze eigen vakkennis brengen we u voor elke vraag in contact met de juiste specialist.


Fiscale vragen zijn in Duitsland voor elke werknemer relevant. Dit geldt in het bijzonder voor professionele sportlui - zowel voor gevestigde profi's met een hoog inkomen, als voor opkomende talenten in hun eerste contractjaar. Het fiscaal advies wordt gegeven door fiscale adviseurs uit ons netwerk, die een jarenlange ervaring hebben in de begeleiding van professionele sportlui. We zorgen met plezier voor de juiste contactpersoon voor u.